Ons werk draait op giften en alle betrokkenen werken op vrijwillige basis. Mocht U een gift willen storten:

NL68 RABO 0144034034 t.n.v. St. Nieuwe Genade te Nieuwegein.vrijdag 30 maart 2012

Paasroute 2012, Muntplein


Beste Allemaal,

Zoals jullie misschiel al gehoort hebben (of niet) wordt er momenteel hard gewerkt aan een paasproject. Er zijn een 14 tal schilderijen gemaakt die op 7 April (zaterdag) op het muntplein tentoongesteld zullen worden. Het zijn allemaal scenes rondom de leidensweg van Jezus.Het is de bedoeling dat de schilderijen opgesteld worden zodat de mensen er langs kunnen lopen om ze te bekijken. Bij elk schilderij staat ook een korte beschrijving van de afbeelding. Tevens zullen er wat christenen rondlopen om mensen aan te spreken en/of koffie te schenken. Dit zal zijn van 11:00 uur to 15:30 uur.

Om 15:45 exact beginnen we met een “Flash mob” (zie http://youtu.be/9865b-K9s2w als voorbeeld ) met het lied "Ere zij God". Iemand begint met spelen op een dwarsfluit, daarna starten om de beurt andere mensen met zingen en ten slotte staat daar een hele groep mensen te zingen. Het zou leuk zijn als er heel veel christen dan aanwezig zijn om mee te zingen.

Als je mee wilt doen, of anderen weet die mee willen doen, laat het ons dan weten of kom gewoon langs op die dag. Voor de Flashmob hoef je je niet op te geven maar kom allemaal. Later we samen Jezus bekend maken in Nieuwegein.

Met vriendelijke groet,

Vincent van Zeijl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor Uw reactie.