Ons werk draait op giften en alle betrokkenen werken op vrijwillige basis. Mocht U een gift willen storten:

NL68 RABO 0144034034 t.n.v. St. Nieuwe Genade te Nieuwegein.woensdag 1 februari 2012

Warme Truien Tour


"De verwarming uit, dikke trui aan, genieten van mooie muziek, eerlijke koffie en gezelligheid."

Dat deze winter zo zacht zou uitvallen, dát hadden de organisatoren van de Warme Truien Tour niet verwacht. Na het succes van de eerste tour presenteren VOLKOREN en TEAR nog een keer de ‘Warme Truien Tour’ die mooie muziek, gezelligheid en eerlijke koffie combineert met samen stilstaan bij klimaatverandering en de gevolgen daarvan.

De tour wordt gehouden op bijzondere plekken in het land. Zoals in de kelder van een fort, onder het dak van een schapenschuur, in loodsen en onder bomen in het bos. Maar ook gewoon bij mensen thuis. VOLKOREN staat garant voor aansprekende artiesten, TEAR verzorgt eerlijke koffie.

VOLKOREN, een platenmaatschappij van singer-songwriter artiesten, geeft graag een podium aan namen die uitstekend passen bij een intieme setting. Denk aan artiesten als Mensenkinderen, Charles Frail en Sarah Lois.

TEAR, een ontwikkelingshulporganisatie die strijdt tegen armoede, wil graag anderen bewust maken van onrecht als gevolg van een verstoord klimaat en het uitputten van natuurlijke hulpbronnen.

Het solo-project Mensenkinderen van Bas van Nienes debuteert op 30 januari met het album ‘het land dat ooit vol eerbied zong’. Als deel van het indiepop duo Anderson reisde Bas de afgelopen jaren de hele wereld over, van Stockholm naar Berlijn, van Los Angeles naar Tokio, om altijd weer terug te keren naar het kneuterige Nederland. Geïnspireerd door zijn Vaderland plakte hij een prachtige Nederlandtalige knutsel popplaat in elkaar. Naast Mensenkinderen zullen ook Charles Frail en Sarah Lois namens VOLKOREN een bijdrage leveren aan de tour.

Deze avond wordt  georganiseerd door de 
LevKerk, Edisonbaan 16, Nieuwegein.


Let op: Deze avond is geheel gratis. Maar, er wordt wel met de pet rond gegaan om de onkosten te vergoeden en de artiesten wat benzine mee te geven.

Wij hebben er zin in, tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor Uw reactie.