Ons werk draait op giften en alle betrokkenen werken op vrijwillige basis. Mocht U een gift willen storten:

NL68 RABO 0144034034 t.n.v. St. Nieuwe Genade te Nieuwegein.zondag 3 januari 2010

Opening nieuwe weblog

Beste Allemaal,

Het nieuwe jaar is begonnen. We hebben allemaal genoten van de gezellige tijd met kerst en nieuwjaar. Velen hebben ook veel werk verzet om de inwoners van Nieuwegein iets te vertellen van het kerst-evangelie. We hopen dat deze activiteiten hun vruchten zullen geven, of al gegeven hebben.

Als platform willen we de handen ineen slaan, ook in 2010. Onder het motto "samen sta je sterk" willen we ook dit jaar een aantal activiteiten uitwerken. Zo staat de paasprais weer op de planning, de newkidsclub draait al weer 3.5 jaar met succes en vorig jaar is de gebedswinkel geboren.

Sommige activiteiten vinden plaats in de lokale kerken. Die willen we graag ondersteunen d.m.v. een stukje promotie via de nieuwsbrief. Andere activiteiten kun je beter samen doen, zoals b.v. een spreken van stichting chris. Als je ideeen hebt horen we dat graag.

Voor al dit werk zijn "werkers" nodig. Wil je helpen iets uit te werken, ook dan komen we graag met je in contact. Daarnaast hebben we financien nodig. Voor de kidsclub wordt b.v elke maand een buurthuis afgehuurd. De jaaromzet is niet zo groot, maar samen maken we de last ligt.

We hopen dat ook deze weblog zal meehelpen om bruggen te bouwen tussen christen in Nieuwegein. Samen hebben we een taak. De verkondiging van het evangelie aan de inwoners van Nieuwegein. Helpt U mee?

info: platformnieuwegenade@gmail.com

3 opmerkingen:

Bedankt voor Uw reactie.